”Wij faciliteren jouw leiderschap en jouw ontwikkeling en nodigen je van harte uit om de rust te komen ervaren én te laten beklijven.“


linkedinVind Frank op LinkedIn
quoteDe methode van Spoorzoeken geeft je de zekerheid om te durven kiezen voor jezelf en biedt een manier om te ervaren hoe het is om concreet in je kracht te gaan staan.

Frank Heijmen

Frank Heijmen heeft 25 jaar ervaring in leiding geven, change- en procesmanagement. De laatste 12 jaar werkt hij vanuit zijn coachbedrijf Business Coaching Nederland als freelance coach bij diverse bedrijven en begeleidde hij o.a. managers en teams in diverse branches, specialisten, ZZP’ers, topsporters en wethouders. Naast project/procesmethodieken als Lean Six Sigma is hij opgeleid als coach, met als specialisatie ‘innerlijk zelfbestuur’. Frank is aangesloten bij de NOBCO en de EQA.


linkedinVind Maurice op LinkedIn
quoteSpoorzoeken is speciaal bedoeld om jouw innerlijke kompas te ontdekken en in te zetten. Met behulp daarvan ben jij in staat om jouw volledige potentieel tot ontwikkeling te brengen.

Maurice Oosterhof

Maurice Oosterhof heeft ruim 35 jaar ervaring als mental coach. In zijn praktijk ontving hij in deze jaren talrijke klanten. Het viel hem op dat hij bij mensen met diverse problemen vaak dezelfde patronen tegenkwam. Door te onderzoeken wat dit betekende, ontdekte hij universele patronen die zich continue herhalen in het leven van mensen. In zijn boek, ”Spoorzoeken, leven is mensenwerk”, gehonoreerd met de titel “Coachboek van het jaar”, laat hij deze patronen zien en legt hij uit hoe je een en ander in positieve zin kunt veranderen.

Het is onze missie om een plaats aan te bieden waar het verlangen
naar rust erkend wordt en waar er ruimte is voor zelfontplooiing.