Uw verblijf

”Het is een oud pand, de houten vloer kraakt onder mijn blote voeten. De zonnestralen schitteren door de grote boom in de tuin en lichten de ruimte op. De stilte valt als een warme deken over mij heen. Hier kom ik tot rust.“

Het programma

Tijdens de business retraite zetten we jou op een positieve manier op de eerste plaats. Je komt op vrijdag om 17:00 uur aan in het Hof van Kairos in Winterswijk. Om 18:00 uur start de 24-uur stilte. Op vrijdagavond en zaterdagochtend is er gelegenheid voor yoga. Zaterdagochtend is er tevens gelegenheid voor een stilte wandeling. Na de warme maaltijd op zaterdag rond het middaguur wordt er gerust. Om 18:00 uur op zaterdag eindigt de stilte. Het verdere programma is beschikbaar op aanvraag. De retraite eindigt op zondag om 17:00 uur. Je bent maximaal met negen andere deelnemers.De business retraite wordt in het rustieke Winterswijk gegeven.

Het Hof van Kairos is een prachtige plek in Winterswijk Kotten. Het ligt vlakbij de Duitse grens. Er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.

Het verblijf van de retraite

 

 

 

 

 

 

”De retraite faciliteert stilte. Zonder afleiding kun je naar jezelf gaan luisteren. Daar is niet veel meer voor nodig, dan dat jij de tijd neemt om naar jezelf te luisteren. Ondersteund met hulpmiddelen, die door professionals wordt begeleid, ga jij er voor zitten. Niet meer dan dat. Stil zijn, en ervaren, ontdekken en eerlijk zijn tegenover jezelf.“

Culinair

De retraite is volledig verzorgd van eten en drinken. Gezond eten en drinken heeft effect op hoe we ons voelen. Daarom heeft onze ervaren diëtiste Anouk Hartman een gebalanceerd menu voor ons geschreven. Speciale dieetwensen kunt u voortijdig bij ons aangeven.

Alle gerechten worden dagelijks vers bereid met pure ingrediënten. De kok maakt daarbij gebruik van zo veel mogelijk biologische- en streekproducten.

Bekijk hier het menu:

Ochtend Middag Avond
Optie 1 Broodmaaltijd Bieten met gesmoorde kip en salade Pompoensoep met brood
Optie 2 Cornflakes en rijstwafels Wokmaaltijd met verse groenten Quinosalade
Optie 3 Overnight boekweitpap Stampot met varkensfilet Wintersalade met brood
Optie 4 Roerei met brood Runderstoofpot met aardappelpuree Quesadilla’s
Optie 5 Broodmaaltijd Rundvlees, quinoa en bonen met appelkwark Groentesoep met brood
Optie 6 Rijstwafels met zuivel Kip Tikka Gegrilde wintergroenten met brood
Optie 7 Eiersalade met boekweitontbijtkoek Witlofschotel en wortelsalade Loempia’s met doperwtensalade


Yoga

Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’ of ‘samenbrengen’. Er is geen betere beschrijving dan de letterlijke vertaling. Het beoefenen van yoga heeft met name tot doel het samenbrengen van lichaam, geest, ziel en ratio.

De yogasessies zijn passend voor iedereen; van jong tot oud, fit of vermoeid. Wie yoga beoefent, op wat voor een niveau dan ook, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemmingen. Je zorgt ervoor dat je geest meer in balans is en je minder emotionele druk ervaart.