In welke herkenbare situaties is een retraite zinvol

leiderschapsontwikkeling – persoonlijke ontwikkeling – bij een ingrijpende verandering of beslissing – stressklachten

De business retraite is een plek om uit te rusten, stilte te vinden, bij te tanken of je klaar te maken voor een verandering of beslissing. Je leert jezelf kennen en ontdekt je passie en je kracht. Je innerlijke zelfsturing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling groeit en beklijft. De rust en inzichten die je ontdekt tijdens deze retraite zijn bijzonder zinvol voor mensen die bewust op zoek zijn naar (her)ontdekking van hun werkplezier. Tijdens de dagen van rust is er aandacht voor hoe het echt met je gaat en waar je wezenlijk naar verlangt. Om die reden is de retraite ook geschikt voor mensen die zich op moeten maken voor een verandering of voor mensen die een grote beslissing moeten nemen en daar de juiste antwoorden voor zoeken.


Wat betekent een retraite voor uw bedrijf

Een inspirerende man genaamd Zig Ziglar zei eens, “You don’ t build a business – You build people – And then people build the business”. Het zal voor u geen verrassing zijn dat het grootste bezit van uw bedrijf uw personeel is. Hun mentale en fysieke gezondheid is om die reden van het grootste belang. Ontplooien zij hun volledig potentieel niet? Voelen ze zich niet stressvrij? Leveren ze niet met plezier de prestaties die van hen verwacht worden? De business retraite helpt hierbij. Tijdens de retraite krijgt uw personeel de ruimte om tot rust te komen om vervolgens met een concrete aanpak te ontdekken hoe ze kunnen luisteren naar hun gevoel en overeenkomstig bewuste keuzes kunnen maken. Het is ook mogelijk om met een bedrijf, afdeling of team een business retraite te doen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het resultaat van de business retraite

Na de business retraite ken je jezelf beter en heb je geleerd om vanuit jouw rust jezelf te uiten naar je omgeving, wat je stabieler en zelfverzekerder maakt. Je bent je bewuster van de positie die je wilt innemen in situaties, je kent het verschil tussen ‘zijn’ en ‘hebben’, je bent assertiever en jouw leiderschap is significant ontwikkeld.